5 επιλογές για πορτοφόλια γυναικεία που δε θα βαριέσαι να κουβαλάς πάνω σου!

Αρχικη borsanuova-Borsa Nuova

Τα πορτοφόλια Γυναικεία είναι από τα πιο απαραίτητα και πιο πολύτιμα αξεσουάρ που μπορείς να κουβαλάς πάνω σου. Είναι χρήσιμο για να κουβαλάς τις κάρτες, τα λεφτά σου και λοιπά έγγραφα που χρειάζεσαι. Στη σημερινή κοινωνία, είναι σχεδόν αδύνατο να βγεις από το σπίτι χωρίς το πορτοφόλι σου γιατί θα το χρειαστείς ακόμη και για τη πιο απλή υποχρέωση π.χ, για να αγοράσεις ένα τελευταίας στιγμής σνακ, από το μίνι μάρκετ. Εμείς οι γυναίκες δεν έχουμε το προνόμιο μιας βαθιάς τσέπης ως κομμάτι του ρουχισμού μας. Οπότε, είναι ακόμη πιο σημαντικό να κρατάμε ένα πορτοφόλι μαζί μας σε κάθε μας έξοδο. Πολλές φορές η πραγματικότητα αυτή μας κάνει να δυσανασχετούμε. Ποιος δε θέλει να έχει τα χέρια του ελεύθερα και να μη χρειάζεται να κρατάει πράγματά όλη την ώρα; Ευτυχώς είμαστε το πιο ευνοημένο φύλο ως προς τη μεγάλη ποικιλία στα πράγματα που αγοράζουμε. Όπως και τα υπόλοιπα αξεσουάρ λοιπόν, έτσι και το πορτοφόλι θα πρέπει να ολοκληρώνει το συνολικό ντύσιμό μας και να εκφράζει την προσωπικότητα και το στυλ μας. Παρακάτω λοιπόν, θα εξετάσουμε 5 διαφορετικές επιλογές από πορτοφόλια γυναικεία που δε θα βαριέσαι να κουβαλάς γιατί θα είναι κομμάτι του σύνολού σου, και όχι απλώς ένα βάρος για να εκπληρώνεις τις καθημερινές σου ασχολίες και υποχρεώσεις.

● Πορτοφόλια γυναικεία εικονογραφημένα και με επιγραφή

Τα συγκεκριμένα πορτοφόλια γυναικεία δίνουν ένα πιο νεανικό στυλ στο σύνολό σου. Συνήθως είναι αρκετά ευρύωρα με εύκολο άνοιγμα και κλέισιμο με φερμουάρ. Ιδανικά είναι κρεμαστά και μπορούν να αντικαταστήσουν ένα τσαντάκι ωμοπλάτης. Συνδύαζεται με ένα απλό και καθημερινό ντύσιμο.

● Κλασσικά μαύρα πορτοφόλια γυναικεία

Τα κλασσικά μαύρα πορτοφόλια γυναικεία, είναι η πιο ασφαλής επιλογή για κάθε γυναίκα που δεν θέλει να σπαταλά πολύ χρόνο σκεπτόμενη το σύνολό της. Είναι κομψά, μπορούν να συνδυαστούν το ίδιο καλά με ένα απλό αλλά και ένα πιο βραδινό ντύσιμο. Την ίδια στιγμή, μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα χρώματα και όλα τα λουκ ντυσιμάτων, από πιο κλασσικό γυναικέιο ντύσιμο μέχρι και με μία πιο ροκ εμφάνιση.

● Πορτοφόλια γυναικεία- φάκελος

Μη σε τρομάζει το μεγάλο μέγεθος στα συγκεκριμενα πορτοφόλια γυναικεία. Άμα είσαι από τις γυναίκες που θέλουν να έχουν οργανωμένα όλα τους τα απαραίτητα υπάρχοντα μαζεμένα σε ένα χώρο, αυτό είναι το πορτοφόλι για σένα. Είναι απίστευτα ευρύχωρο, με συχνά μεγάλη ποικιλία από τσέπες σε διάφορα μεγέθη, για να εξυπηρετήσουν την κάθε σου ανάγκη

● Πορτοφόλια γυναικεία- ατζέντα

Τα πορτοφόλια γυναικεία- φάκελος ταιριάζουν απίστευτα σε μια επιχειρηματία γυναίκα επιτυχημένη, στη κορυφή του εργασιακού της χώρου . Ο απλός, υπέροχος σχεδιασμός τους εξυψώνει κάθε έξοδός σου και προσθέτει μια κομψότητα στο στυλ σου. Τα πορτοφόλια γυναικεία- φάκελος είναι ιδανικά για να τα αγοράσεις σε έντονα χρώματα όπως στη φωτογραφία, για ένα διακριτικό ποπ χρώματος, στο ντύσιμο της επιλογής σου.

● Πορτοφόλα γυναικεία- κασετίνα

Τα πορτοφόλα γυναικεία- κασετίνα δίνουν μια διαφορετική εμφάνιση στο στυλ σου. Η όψη της κασετίνας εκπέμπει ένα αέρα νιότης και δίνει μια νότα από τα σχολικά μας χρόνια. Το απλό κλείσιμο με φερμουάρ σε ξεγελά στην άρχη, όμως έχει εσωτερικά, αρκετά μεγάλη χωριτικότητα και πολλαπλές τσέπες.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.