Οι Γυναικείες Τσάντες Χιαστί που θα Συζητηθούν Φέτος

bn22 blog vradines tsandes gunaikies 2 800x800 1

Οι γυναικείες τσάντες χιαστί παραμένουν διαχρονικά μια σταθερή τάση που καλύπτουν τα γούστα και τις ανάγκες πολλών γυναικών! Τη φετινή χρονιά συγκεκριμένα θα έχουμε μια αυξημένη τάση σε αυτές και κάποια σχέδια θα κάνουν αρκετές φορές την εμφάνισή τους. Ας δούμε λοιπόν κάποιες ιδανικές επιλογές για γυναικείες τσάντες χιαστί!

● Γυναικεία τσάντα Χιαστί Verde

Αυτό το στυλ και το ύφος που αποπνέει η τσάντα πλέον είναι όλες τις ηλικίες. Κάποιοι θα τις χαρακτήριζαν ως πιο “μεγαλίστικες”, αλλά με τα τωρινά δεδομένα, αυτή η τσάντα είναι μια πολύ καλή επιλογή για όλες.

Το χρώμα της είναι και σκούρο που σημαίνει ότι μπορεί να ταιριάξει με ένα γενικά σκούρο και χειμωνιάτικο λουκ, αλλά ταυτόχρονα και αυτή η μπορντό αίσθηση την κάνει κατάλληλη και για να φορεθεί με κάτι μπεζ, πράσινο, αν όχι και άσπρο.

● Γυναικεία τσάντα Χιαστί Καφέ Verde

Αλλάζουμε χρώμα και αλλάζουμε και στυλ, ερχόμενοι σε μια γυναικεία τσάντα χιαστί πιο ανοιχτόχρωμη και πιο κοντά στο στυλ φακέλου τσάντας χειρός που έχουμε συνηθίσει αρκετά! Αυτή η επιλογή εκτός από επίσημη μπορεί κάλλιστα να γίνει και καθημερινή – συνδυάζοντας με παλτό, μπότες, ζιβάγκο και τζιν!

● Γυναικεία τσάντα Χιαστί Καμέλ Verde

Πανομοιότυπη με την προηγούμενή της, αυτή η τσάντα κάμελ χρώματος φεύγει από το καθημερινό και πάει αυστηρά στο πιο επίσημο. Γάμος, δεξίωση, έξοδο κλπ… Είναι πρακτική και με αρκετούς χώρους για να έχεις μαζί σου όλα τα απαραίτητα, αλλά ταυτόχρονα, χωρίς πολλά φερμουάρ, αλυσίδες και διακοσμητικά είναι αρκετά διακριτική από άποψη σχεδιασμού.

● Γυναικεία τσάντα Χιαστί Ώμου

Τέλος έχουμε μια επιλογή τσάντας ώμου με μια αρκετά εντυπωσιακή λεπτομέρεια αλυσίδας. Αυτή είναι απλά ιδανική για έξοδο, αλλά παράλληλα, το ουδέτερο χρώμα της σου επιτρέπει και την βόλτα, τον καφέ ή την δουλειά. Σε γενικές γραμμές, ο σχεδιασμός αυτής της γυναικείας τσάντας χιαστί της βγάζει μια ωραία θηλυκότητα!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.