5 επιλογές για Πορτοφόλια Ανδρικά για δώρο!

5 επιλογές για Πορτοφόλια Ανδρικά για δώρο!-Borsa Nuova

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, κάτι που μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να πάρουμε δώρα για τους αγαπημένους μας. Και ενώ η εύρεση δώρου για μια γυναίκα απλώνεται σε μια τεράστια γκάμα προϊόντων, για τους άντρες υπάρχει ένας περιορισμός. Ένα πορτοφόλι θα ήταν μία
εξαιρετική επιλογή για δώρο, καθώς είναι ένα πολύ πρακτικό αντικείμενο που χρησιμοποιείται καθημερινά. Συχνά μάλιστα οι άντρες αμελούν να αντικαταστήσουν το παλιό τους φθαρμένο πορτοφόλι, οπότε θα ήταν μία καλή ευκαιρία να το κάνουμε εμείς γι’ αυτούς. Μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε διάφορα χρώματα και σχέδια σε Πορτοφόλια Ανδρικά, ανάλογα την ηλικία και το στυλ του ατόμου στο οποίο θέλουμε να το δωρίσουμε.

Ανδρικό Δερμάτινο Πορτοφόλι Lavor
1-6027

Το απλό πορτοφόλι που σχεδόν ικανοποιεί όλα τα γούστα. Απευθύνεται κυρίως σε νεαρότερες ηλικίες, καθώς ο σχεδιασμός του και η χωρητικότητά του ικανοποιεί τις ανάγκες τους. Είναι από την κατηγορία με τα Πορτοφόλια Ανδρικά που δεν έχουν δέσιμο στο πλάι κάνοντας το εξαιρετικά εύχρηστο και προσιτό στην λειτουργία του. Αν επιλέξετε να το δωρίσετε σε νέο άτομο, προτιμήστε κάποιο σκούρο χρώμα όπως μαύρο ή ναυτικό μπλε καθώς αυτά φαίνεται να βρίσκονται κορυφαία στις προτιμήσεις των νέων ανδρών.

Ανδρικό Δερμάτινο Πορτοφόλι Lavor
1-6028

Βρίσκεται περίπου στην ίδια κατηγορία με τα Πορτοφόλια Ανδρικά δίχως δέσιμο στο πλάι, όμως λόγω του κουμπώματός του αποκτά ένα πιο κλασικό ύφος. Αυτό το καθιστά κατάλληλο και για μεγαλύτερες ηλικίες καθώς περιέχει περισσότερους χώρους και θήκες λόγω της επιπλέον ασφάλειας που προσφέρει το κούμπωμα. Επιπλέον, τέτοια πορτοφόλια ανδρικά συχνά περιέχουν και θήκες για φωτογραφίες, χαρακτηριστικό που αναζητούν ακόμα οι μεγαλύτερες ηλικίες. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μαύρο, ναυτικό μπλε ακόμα και καφέ-ταμπά για τους αγαπημένους σας.

Πορτοφόλι Ανδρικό Δερμάτινο Aeronautica Militare AM139 Blue

Το φερμουάρ συναντάται συχνά στην κατηγορία με τα Πορτοφόλια Ανδρικά. Είναι μία καλή εναλλακτική για τους άνδρες που δεν τους βολεύει κάποιο από τα παραπάνω ή αναζητούν μεγαλύτερη ασφάλεια για τα προσωπικά τους αντικείμενα. Είναι ευρύχωρα και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.