Μαύρες τσάντες βραδινές: Ιδανικές για κάθε έξοδό σου.

Μαύρες τσάντες βραδινές: Ιδανικές για κάθε έξοδό σου.-Borsa Nuova

Οι τσάντες βραδινές είναι ένα από τα σημαντικότερα αξεσουάρ για μια γυναίκα. Είναι χρήσιμες καθώς αποτελούν το μέρος στο οποίο ουσιαστικά «πετάμε» ότι σημαντικό (ή μη σημαντικό αντικείμενο) που έχουμε στην κατοχή μας. Μας βοηθάνε να τα προστατεύουμε από περιπτώσεις κακοκαιρίας, από να τα χάσουμε ή να τα ξεχάσουμε κάπου, ακόμη και από περιπτώσεις κλοπής. Όμως, η πρακτικότητα μιας τσάντας δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας για μια γυναίκα να την επιλέξει. Εξίσου σημαντικό ή και σε ορισμένες περιπτώσεις σημαντικότερο, το στυλ και η εμφάνιση μια τσάντας. Ιδιαίτερα, για βραδινές εξόδους είναι το απόλυτο κομψό αξεσουάρ που πρέπει να συνοδεύει το σύνολό μας.

Και τι καλύτερο από το να παραμείνεις στο μαύρο χρώμα για την τέλεια επιλογή από τσάντες βραδινές ; Έτσι κι’αλλιώς σε κάθε τάση της μόδας και όλοι οι σχεδιαστές δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στο μαύρο.

Γιατί όμως ; Η απάντηση είναι απλή. Το μαύρο μπορεί να ταιριάξει εύκολα με όλα τα χρώματα που μπορεί να επιλέξεις  για το σύνολο σου, από τα ρούχα που φοράς μέχρι και τα παπούτσια σου. Επίσης το μαύρο χρώμα δίνει πάντοτε μια πιο κομψή και elegant νότα διατηρώντας μια κλασσικότητα στο λουκ σου που θα ξεπερνάει την προσωρινότητα μιας περαστικής τάσης της μόδας.  Όμως και σε ποιο ατομικό επίπεδο είναι οι ίδιες οι γυναίκες που επιλέγουν το μάυρο χρώμα περισσότερο από κάθε άλλο για τα αξεςουάρ τους και ιδιαίτερα για τις τσάντες τους.

Ας εξετάσουμε γιατί.

Η ψυχολογία του μάυρου χρώματος.

Το μαύρο είναι το τέλειο χρώμα για γυναίκες που δεν αισθάνονται άνετα να τολμήσουν διαφορετικά χρώματα.  Είναι η ασφαλής επιλογή για να επιλέξουμε τσάντες γυναικίες για εμάς που δεν μας ενδιαφέρει να πειραματιστούμε με διαφορετικούς χρωματισμούς. Πάει με κάθε σύνολο μας και μας δίνει μια κομψή εμφάνιση χωρίς πολύ προσπάθεια.

Το μαύρο είναι το χρώμα του δυναμισμού

Το μαύρο είναι το χρώμα που δίνει μια αίσθηση δυναμισμού σε όποιον το επιλέγει. Έχει συνδεθεί κατά καιρούς με έννοιες όπως η εξουσία και η κομψότητα, έννοιες ιδανικές για μια μοντέρνα αυτόνομη γυναίκα. Είναι το τέλειο χρώμα για να συνοδεύει μια γυναίκα σε όλες τις τις βραδινές τις εξόδους δίνοντας την εντύπωση ότι είναι μια γυναίκα κομψή όμορφη χωρίς να χάνει σταγόνα από το δυναμισμό μιας boss-woman. Οι μαύρες τσάντες βραδινές λοιπόν είναι το απαραίτητο συνοδευτικό αξεσουάρ για μια τέτοια γυναίκα.

 

Η πρακτικότητα του μάυρου χρώματος

 Όπως αναφέραμε και παραπάνω το μαύρο χρώμα αποτελεί την τέλεια neutral επιλογή και είναι το ιδανικό χρώμα που μπορεί να ταιριάξει με όλα τα υπόλοιπα. Οπότε δίνει αυτόματα ένα κομψό λουκ στο ντύσιμό μας ενώ παράλληλα μας αφήνει το ελεύθερο να επιλέξουμε εμείς τα υπόλοιπά χρώματα. Όταν έχουμε κάνει ήδη την επιλογή μας για αξεσουάρ σε τσάντες βραδινές σε μαύρο χρώμα μπορούμε πολύ πιο άνετα να διαλέξουμε το τι θα φορέσουμε χωρίς το άγχος, ότι πρέπει να δούμε με τι αξεσουάρ να ταιριάξοτμε το σύνολό μας. Παράλληλα το μαύρο χρώμα τίνει να κρύβει μικροατέλειες όπως φθαρμένο ύφασμα ή λεκέδες που μπορεί να αποκτήσουμε κατά τη διάρκεια της βραδινής μας εξόδου.

Συμπέρασμα. Όσον άφορά τα αξεδουάρ και ιδιαίτερα τις τσάντες γυναικείες το μαύρο είναι η απόλυτη κλασσική επιλογή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.