3 Εντυπωσιακές τσάντες Βραδινές

3 Εντυπωσιακές τσάντες Βραδινές-Borsa Nuova

Η ψυχολογία του χρώματος
στις τσάντες βραδινές

Είναι σαφές ότι το χρώμα έχει μεγάλη επίδραση στο πώς νιώθουμε και πώς συνδέουμε τα διαφορετικά χρώματα με συναισθήματα, εμπειρίες και συμβολισμούς. Αυτό μπορεί, φυσικά, να σχετίζεται με τα χρώματα που επιλέξαμε στα αξεσουάρ μας και γιατί διαλέξαμε το ένα χρώμα από το άλλο. Το χρώμα που επιλέξαμε μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο και στην προσωπικότητά μας και στο πώς θέλουμε να εκφραστούμε μέσα από τη μόδα και την τέχνη. Ιδιαίτερα όσον αφορά τις τσάντες βραδινές, οι οποίες αποτελούν το μεγαλύτερο αξεσουάρ που θα τραβήξει την περισσότερη προσοχή μετά από το σύνολο που θα φοράμε το χρώμα αποκαλύπτει πολλά για το στυλ και το χαρακτήρα μας.

Η ψυχολογία
του χρυσού

Το χρυσό είναι ένα ζεστό χρώμα που μπορεί να είναι φωτεινό, λαμπερό και χαρούμενο, καθώς και θαμπό, σιωπηλό και παραδοσιακό. Αυτό το χρώμα έχει συνδεθεί με το υψηλό στάτους σε όλο τον κόσμο, μαζί με το μωβ. Ο χρυσός είναι φανταχτερός, πλούσιος και υπερβολικός, είναι το τέλειο χρώμα για να συμβολίζει την πολυτέλεια. Συνδέεται επίσης με τη θεότητα, καθώς ο χρυσός έχει μεγάλη σημασία στον Χριστιανισμό και έχει παρόμοιες έννοιες με το λευκό χρώμα, που σημαίνει αγνότητα και φως της ημέρας. Σε άλλες θρησκείες συνήθως συνδέουν το χρυσό χρώμα με τη γνώση, τη σοφία και τη μάθηση.

Ψυχολογία του Χρυσού Χρώματος
στις τσάντες βραδινές

Η επιτυχία, τα επιτεύγματα και ο θρίαμβος υποδεικνύονται από το χρυσό
χρώμα όσον αφορά την ψυχολογία των χρωμάτων. Αυτό το χρώμα συνδέεται επίσης με την αφθονία, την ευημερία και την ευημερία. Υποδηλώνει επίσης ευμάρεια, υπερβολή, κύρος, κομψότητα και κομψότητα. Όπου το ασήμι αντιπροσωπεύει τη «γυναικεία ενέργεια», ο
χρυσός αντιπροσωπεύει την αρρενωπότητα. Επιλέγοντάς λοιπόν το χρυσό χρώμα για τις τσάντες γυναικείες σας φέρνετε σε ισορροπία την γυναικεία και την αρρενωπή σας ενέργεια. Ενώ το χρυσό μπορεί να αποδειχθεί ως χρώμα υπερβολής άμα το χρησιμοποιήσετε ως το κύριο χρώμα στο βραδινό σας σύνολο, όταν αντίθετα είναι το χρώμα που επιλέγετε για τα αξεσουάρ σας και ειδικά τις τσάντες βραδινές τότε θα δώσει την εντύπωση που επιθυμείτε χωρίς υπερβολές.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.